Stenseth & RS er et av landets største selskaper
innen betongarbeider.

Alt innen betong!

FOR FREMTIDEN

Stenseth & RS

FUNDAMENTER

50 års erfaring fra betongarbeid gjør oss
til en trygg og pålitelig samarbeidspartner.

TRYGGHET

DEG TRYGGHET

KVALITET GIR

KVALITET GIR

Vi har lang erfaring fra store prosjekter
for private og offentlige oppdragsgivere.

FOR FREMTIDEN

NEXT WORLD

ET FUNDAMENT

WE BUILD YOUR

Betong er vårt fag - med lang erfaring og kompetanse er vi en trygg samarbeidspartner for våre kunder.

Vi har levert betongkonstruksjoner siden 1954 til både private og offentlige oppdragsgivere. Med lang erfaring og over 200 betongmedarbeidere kan vi påta oss store og komplekse oppdrag og er en naturlig samarbeidspartner til riks- og hovedentreprenører. Vi har base i Åros, og regner det sentrale østlandsområdet som vårt primære nedslagsfelt. Dersom prosjektet er komplekst og stort nok påtar vi oss oppdrag over hele landet.

Vår Historie

Vi har støpt betong siden 1955.

I over 65 år har Stenseth & RS levert betongkonstruksjoner sammen med våre leverandører til våre gode kunder.

Helge Stenseth startet i 1955 med Terazzo legging av gulv. Hans sønn Geir begynte hos sin far i 1984. Året etter ble Stenseth Gulvpuss AS etablert.
Ronny Nygaard og Sigbjørn Fimland startet RS Bygg i 1997 etter noen år sammen i NCC. Selskapene jobbet sammen på flere prosjekter fra 1997, som Lierterminalen, og dannet grunnlaget for videre samarbeid. Slutten av 2002 slo selskapene seg sammen og Stenseth & RS Entreprenør ble etablert 01.01.2003, og utgjør i dag grunnpilaren i dagnens konsern.
Det første kontorlokale var et lite kontor på Lierstranda på 10 m2. Lageret var en «liten» plasthall på Frøtvedt. I 2010 ble dagens lager og administrasjonsbygg oppført.
Stenseth & RS omsatte i sitt første driftsår i 2003 for 24 millioner. I 2008 rundet vi 100 millioner, og konsernet hadde i 2019 en omsetning på vel 450 millioner.

Løsninger tilpasset dine behov

Med moderne utstyrspark og høy kompetanse på alt som har med betong å gjøre er ingen oppdrag for store for oss. Vi betjener primært offentlige og profesjonelle kunder, men også større oppdrag fra private byggherre.